De opleiding tot Strategische Re-integratie na Burn-out coach

Leer hoe je via jobboetseren de werkhervatting na een burn-out beter kan laten aansluiten op de motivatie en noden van de werknemer.

In deze opleiding bouwen we verder op je basiskennis over stress, burn-out en re-integratie en geven we je nieuwe inzichten mee. Zo leer je hoe je via jobboetseren de werkhervatting na een burn-out beter kan laten aansluiten op de motivatie en noden van de werknemer. Je leert ook hoe je een werkhervattingsproces voor de
werkgever positief kan invullen door in te zetten op sensibilisering en groei van de organisatie. Naast nieuwe inzichten, krijg je met de ReSet toolbox ook praktische tools mee.

Op het einde van de opleiding heb je zo alles in handen om de centrale en neutrale spin in het web te zijn die van werkhervatting een positieve ervaring maakt voor zowel werkgever als werknemer. 
En kan je hiermee op zelfstandige basis aan de slag. Tevens heb je de mogelijkheid om deel uit te maken van de pool van Certimed die deze dienstverlening aan haar klanten aanbiedt.

Download hier de brochure voor meer informatie

Contacteer ons